مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اسم شرکت توسط کارفرما

با سلام و خسته نباشید
من سر مسئله حق و حقوق و بیمه از کارفرما شکایت کرده بودم و حکم قطعی از اداره کار صادر شد. چون کارفرما باز حق و حقوق مرا پرداخت نکرد با حکمی ک اداره کار به من داد به کلانتری محل مراجعه کردم تا با مامور به سراغ کارفرما بروم. در کلانتری با کارفرما تماس گرفتند و او درخواست یک هفته فرصت برای پرداخت کرد. در طی این یک هفته باخبر شده ام اسم شرکت توسط کارفرما تغییر کرده ولی هم محل شرکت همان است و هم مدیریت شرکت جدید همان کارفرما است. اکنون من برای گرفتن حق و حقوقم چکار میتوانم انجام دهم؟ ایا با همان حکم قبلی به کلانتری مراجعه کنم میشود یا چه اقدامی انجام دهم؟
با تشکر از پاسخ وکلای محترم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن حکم صادره برررسی و خوانده سود تا راهنمایی دقیق صورت گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست اجرا داشته باشید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تغییر نام و مشخصات شرکت تاثیری ندارد و همچنان می توانید حکم اداره کار را اجرا کنید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید بررسی شود. لطفا تماس بگیرید. لیکن با همان حکم میتوانید از کارفرما حقوق خود را استیفا نمایید