مشاوره حقوقی رایگان - اعطای یک مقطع تحصیلی بالاتر به رزمندگان

بنام خداوند منان:
با سلام وعرض ادب و احترام به خدمت مبارکتان می رسانم من ... بسیجی فعال و رزمنده 6 ماه خدمت به طور متناوب در جبهه های حق علیه باطل و به صورت داوطلب از تاریخ 61/10/22 لغایت 65/4/1می باشم و کارت ایثار رزمندگان دارم و هم اکنون در استان اردبیل شهرداری شهر گرمی با 29سال و اندی سابقه کار با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته شهرسازی مشغول انجام وظیفه هستم و تا حالا از هیچ گونه از مزایایی رزمندگی چه خودم و چه خانواده ام استفاده نکرده ایم چون حقیقت نمی دانستم رزمندگان 6 ماه خدمت دارای امتیازات هست با دانستن ان در این اواخر از شهرداری طی درخواست کتبی خواستار استفاده از مزایایی یک مقطع تحصیلی بالاتر را کردم متاسفانه اعلام کردند چون 6 ماه خدمت شما به طور متناوب هست این امتیاز شامل حال شما نمی باشد در صورتی که ازکارگزینی استانداری اداره آموزش و پرورش وفرمانداری وسایر ادارات پرس و جو کردم جملگی اعلام کردند ما کسانی که شرایط مثل شما داشت در حکم کار گزینیش امتیازات بهره مندی از یک مقطع تحصیلی بالاتر را منظور کردیم حالا برای من سوال هست چرا این حق قانونی را ار من سلب می کنند و از همه بدتر خانواده ام به من ریش خند می زنند تو جرئت گرفتن حق مسلم خودت را نداری شما را بخدا اگر این حق من است عاجزانه ازتون خواهش می کنم نگذارید حق من پایمال گردد منتظر پاسخ هستم حق یارتان باد ارادتمند.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت و پیگیری درخواست تان نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید