مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعمال یک مقطع تحصیلی بالاتر

سلام مدرک تحصیلی بنده در حکم کارگزینی بدون احتساب یک مقطع بالاتر لحاظ شده و فوق دیپلم درج شده در صورتی که باید لیسانس لحاظ میشد. همین امر باعث شده مزایای فوق العاده خاص و ویژه به من تعلق نگیره. چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید اقدام به شکایت کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
تقاضای اصلاح این موضوع را نمایید و حقوق و مزایای شما حتی اگر از قبل هم پرداخت نشده باشد به شما پرداخت می شود.