مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ضرب و جرح

با عرض سلام خدمت شما اینجانب مشغول به کار در کارگاهی بودم که به ناگهان روز 18 ام به بنده گفتن نیا و اخراجم کردن و چندین بار مراجعه کردم برا گرفتن حق و حقوقم جوابی نگرفتم تا این که دیروز مراجعه کردم و طرف مقابل به یک دفعه از کوره در رفت و به من حمله ور شد در قسمت پذیرش و من خویشتن داری کردم باز هم اما بعد از چند دقیقه رفت داخل آشپزخانه
یک دفعه اومد بیرون زنگ زد کلانتری که من رو با تیزی زدن در حالی که خودش دست خودش رو زده و من کاری نکردم حال باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خود زنی کرده باشد در پزشکی قانونی معلوم می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دوربین دارد به دوربین یا شهادت شهود استناد نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

منتظر اقدام ایشان باشید در صورت طرح شکایت دفاع نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر دوربین دارد به دوربین یا شهادت شهود استناد نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شکایت کرد و احضار شدید با وثیقه یا کفیل بروید و ماوقع را توضیح دهید