مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادربزرگ به نوه

بنده نوه پسر مادربزرگم هستم 36 ساله که دارای بیماری صرع هستم که به همین دلیل خانم و فرزندم را از دست داده‌ام و توان کار کردن به واسطه ی این بیماری ندارم درحال حاضر مادربزرگ بنده فوت کرده است و ایشان حقوق مستمری دریافت می‌کردند حالا سوال بنده از شما این است که آیا میتونم حقوق ایشان را دریافت کنم.ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در زمان حیات تحت تکفل قرار گرفته باشید بله

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
درخواست خود را مطرح نمایید احتمال پذیرش وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام در صورتی که در زمان حیات تحت تکفل قرار گرفته باشید بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دشوار است مگر مورد تایید قرار گیرد درخواست دهید