مشاوره حقوقی رایگان - ضامن در دادسرا

سلام به من گفتن بیا دادسرا و گفتن ابلاغیه لازم نبوده ولی گفتن بیا حالا من بروم باید با خودم ضامن ببرم یا احتیاج نیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. احضار اشخاص به هرعنواناعم از مشتکی عنه چه شاهد یامطلع باید از طریق ابلاغ الکترونیک از طریق سامانه ثناباشد. اگر سامانه ثنا ثبت نام نکردید در اسرع وقت ثبت نام کنید. و ابلاغ اشخاص فاقد ثنا از طریق ابلاغ نیمه الکترونیک است. به هرحال باید اطمینان داشته باشید از مرجع قضایی با شما تماس گرفته اند. درصورتی که از دفتر شعب دادسرا یا دادگاه های کیفری دو یاکیفری یک با شما به عنوان مشتکی عنه یا متهم تماس گرفته اند قبل از حضور رسمی درشعبه به دفتر شعبه که با شما تماس گرفته مراجعه وازعلت احضار رسمی خود از مدیریاکارمند دفتر سوال کنید ودرصورتی که پاسخ انان مثبت است و به عنوان متهم احضار گرده اید جهت اطمینان خاطر کفیل یا وقیقه گذار به نسبت عنوان اتهامی باخود به همراه ببرید.