مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت طلب

طلبکار هستم میخام به پولم برسم باید چی کار کنم قرار بوده پولی که من طلبکار بودم را به شخصی بدهد الان بعد پانزده ماه طرف از من شکایت کرده که چرا پول نمیدهی. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

عباسی عزت آبادی  محمد

عباسی عزت آبادی محمد :

سلام جهت تنظیم دادخواست مطالبه وجه و ارائه اسناد و مدارک طلب خود به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اگر برای پزداخت به ثالث توافق کتبی ندارید میتوانید از بدهکار خود شکایت بفرمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه بدهکار هستید طلب خود را از طریق دفترخانه وتنظیم رضایت نامه پرداخت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.