مشاوره حقوقی رایگان - جهت انحصار وراثت و حسابهاي بانكي

سلام پدر و مادر من فوت كردن و من تك پسر و دوخواهر دارم واز پدر و مادرم زمين و خانه و ماشين و حساب بانكي مي باشد ولي يكي از خواهر حاضر به همكاري نسيت و نمي خواهد بيايد كارهاي زمين و خانه و حساب بانكي را انجام دهد و هر چي مي گوييم بيايد نمي ايد الان چند سال از فوت پدر و مادر من گذشته و مي گويد برويد شكايت كنيد با چند وكيل صحبت كرديم مي گويند اگر شكايت كنيم جلوي زمينها گرفته مي شود و همه چي به عهده من ميباشد و حتي نمي توانيم ماشين پدرم را بفروشيم و خواهرم حاضر به همكاري و يا گرفتن وكيل و يا پول دادن جهت تفكيك زمين و غيره نمي باشد و من و خواهرم مي خواهيم حسابمان را از او جدا كنيم ولي از چند وكيل پرسيديم مي گويند همه چي خرج به عهده من مي باشد لطفا از كليه همكاران تقاضا دارم من را راهنمايي كنند از چه راهي وارد شوم بتوانم حق و حقوق خودرا بگيرم و تفكيك زمين و فروش ماشين و حساب بانكي پدرم مممنون از شما با تشكر

پاسخ ها :

عدم همکاری یکی از ورثه برای تقسیم ارث تقسیم ارث پدری ارث از پدر ارث