مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از وراث برای تقسیم ارث

با سلام. بنده به دلیل عدم همکاری یکی از وراث جهت تقسیم ماترک دادخواست برای دادگاه تنظیم نمودم و دادگاه هم با تعیین جلسه رسیدگی ابلاغیه برای خواهان فرستاده ولی باز هم طرفی که حاضر به همکاری نیست، اعلام کرده در جلسه حاضر نمی شود. اگر حاضر نشود رسیدگی متوقف میشود یا نه و نتیجه به چه صورت خواهد بود؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
رسیدگی ادامه خواهد داشت و نتیجه رسیدگی بستگی به مدارک و دفاعیات ابرازی دارد