مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خانم دوم

سلام سال 1396 بدون رضایت همسر اول در کهنوج استان کرمان زن دوم گرفتم متاسفانه اشتباه بزرگی کردم و بعد از مدتی با خانم دومم بحث و جدل داشتیم که یک شب در روستای آنها بودم با خانم دومم که یه مشت لات و الوات از طایفه اونا و پدرش مادرش و عموهاش پسر عموهاش اومدن منو مورد ضرب و شتم کردن بعنوان گروگان تهدید کردن که اگر یک برگه قولنامه دستی امضا نکنی برای ماشین زیر پات و خونه تو شهرت میکشیمت یا آبروت با فیلم گرفتن و پخش کردن می‌بریم منم هر چی نوشتن امضا کردم گفتم خونه و ماشینم مال خانم اولم هست گفت لاشه سند که هست و از دستم گرفتن و تو برگه نوشتن من ماشینم فروختم به خانم دومم و پول نقد گرفتم و همچنین منزل مسکونی را بعد که آزادم کردن بخاطر تهدید ترسیدم شاکی بشم بخاطر آبروم که فیلم از کتک زدنم گرفتن حالا بعد دو سال رفتن شاکی شدن ماشین منو دادگاه توقیف کرده البته توقیف رو پلاک زده و ماشین دست خودم قایم کردم و خونه هم میخاستن پلمپ کنن که قاضی خونه رو رای به نفع خانم اولم و من صادر کرد ور دوباره رفت تجدید نظر چون اونا شاکی شدن ولی ماشین رو هنوز بعد دو دادگاه قاضی حکم نمیده شما رو قرآن راهنمایی کنید در ضمن هم ماشین هم خونه بنام خانم اولم هست و هم قولنامه خریدشان بنام خانم اولم هست و خانم دومم بعد طلاق گرفتن رفته شاکی شده با همون دو برگه قولنامه دستی که به زور از من گرفتن .من تو اظهاراتم به قاضی گفتم ولی هنوز رای ندادن و ماشین توقیف هست پلاکش خونه هم رای به نفع خانم اولم شد دوباره رفت تجدید نظر لطفا مشاوره بدین ممنون خدا خیرتون میده

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

با توجه به اینکه ملک و ماشین در قولنامه با تاریخ زودتر به همسر اول شما منتقل شده قولنامه دوم باطل خواهد بود، مضافا بر اینکه امکان اثبات صوری بودن به سبب عدم پرداخت ثمن وجود دارد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر فرمایشات شما مقرون به واقع است
به دادستان محل و پلیس امنیت مراجعه و
طرح موضوع فرمایید و اثبات زور و غلبه و اجبار شدن را در موضوع به اثبات رسانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قبل از امضا مبایعه‌نامه بنام خاماان کرده باشید مشکلی پیش نمیاید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما از جهت گوناگونی قابل بررسی می‌باشد اما همیشه قولنامه مقدم معتبر است مگر که به صورت قانونی و خارج از اکراه و اجبار باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه ماشین و خونه بنام همسر اولت هست نگران نباش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه جهت ارائه پاسخ درخور حقوقی بایستی تحت مطالعه قرار گیرند.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر برای مهریه توقیف زده بحثش از معامله اجباری جداست