مشاوره حقوقی رایگان - شناسایی اثر انگشت

من مقداری لوازم از در مغازه به فردی که مدعی شد چک مشتری دارد دادم ویک سفته بابت ضمانت گرفتم حالا چک نقد نمیشود ومشخصات سفته الکی است فقط اثر انگشت موجود است ایا شناسایی میشود

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. علیه ایشان شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع بنمایید. کلاهبرداری نیز مصداق دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایت خود را ثبت نمایید تا مورد پیگیری قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم کلاهبرداری به وقوع پیوسته است و از این باب شکایت نمائید.