مشاوره حقوقی رایگان - عودت بیعانه ماشین

سلام. ببخشید ما یه ماشین دست دو دیدیم و با بازارگرمی طرف متقاعد شدیم بخریم. چون یک فامیل ما رو معرفی کرده بود صد میلیون تومن بدون اینکه چیزی بنویسیم به حساب طرف واریز کردیم. بعد که ازش خواستیم ماشین رو ببریم کارشناسی قبول نکرد و فهمیدیم که ماشین تصادف جدی داشته. الان نه پول رو پس میده نه حتی جواب تلفن میده. آیا میتونیم شکایت کنیم و امیدی هست که پول رو پس بگیریم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را به استناد فیش‌های واریزی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.