مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست واخواهی

با عرض سلام بنده ی دوچرخه از ی خانوم خریدم ایشون مدارک از دوچرخه نداشتن مدارک خودشون را دادن بعد بنده دوچرخه رو در سایت دیوار فروختم آقایی که از من خریدن اون هم دوچرخه رو گذاشتن توی سایت دیوار فروختن حالا این آقا از من شکایت کرده که دوچرخه سرقتی بوده من در جلسه دوم دادگاه تبرعه شدم بعد اون
توی هیچ دادگاهی نیومد خانوم دادخواست واخواهی زده که مدارکم گم شده الان به نفع اون رای دادن سوال من اینه که باید چکارکنم من باید دادخواست تجدید نظر خواهی بدم یا دیگه تموم شد پرونده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید
و لایحه تجدیدنظرخواهی دقیق تنطیم نمایید و به دادگاه ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام نمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تجدیدنظر خواهی باید صورت گیرد دلی فقط ثبت کافی نیست باید مستند و مستدل نوشته شود تا رای مطلوب حاصل شود در غیر آیت صورت به سادگی راب بدوی در شعبه تجدید نظر تایید خواهد شد