مشاوره حقوقی رایگان - عدم تقسیم ارث

با احترام پدرم چند هکتار از زمین کشاورزی رو به برادر و خواهران ناتنی ام به دفعات زیاد انتقال ثبتی نموده ‌خودشان در زمان حیات وبعداز فوتشان فرزندان از تقسیم باقی مانده زمین‌ها خودداری می‌کنند آیا انتقال املاک قبلی در سهم الارث لحاظ میگردد یا خیر؟ با تشکر بسیار

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه را که توقیف یافته جزو ماترک نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام زمین هایی که قبلا فروخته شده دیگر شما مالکیت بر آنها ندارید چه ثبتی چه عادی فرقی نمیکند شما حقی بر این ها ندارید