مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر مجرد

سلام دختر 38ساله مجرد هستم و تا الآن تحت تکفل پدرم بوده ام و پدرم بازنشسته نیروهای مسلح بود ولی جدا زندگی میکرد و مادرم هم فوت کرده و پدرم چند روز پیش فوت کردند آیا حقوق به من تعلق میگیرد و چقدر از حقوقش و اینکه آیا شامل افزایش حقوق سال جدید می شوم خیلی ممنون

پاسخ ها :

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

سلام. بله شما مستحق دریافت تمام حقوق پدر هستید. البته با فرض اینکه مرحوم پدرتان همسر یا دختر مجرد دیگری که متقاضی دریافت حقوق باشد، نداشته باشند.