مشاوره حقوقی رایگان - حق سختی کار و سنوات ارفاقی پس از بازنشستگی در ناجا

پرستار هستم بعد از چند سال کار در بیمارستان خیریه و پرداخت حق بیمه به استخدام ناجا در آمدم و بعد بیست سال کار در بیمارستان ناجا با درخواست بازنشستگی پیش از موعد بازنشست شدم
1_گفتند برای احتساب سنوات بیمه ای قبلی و انتقال از بیمه تامین اجتماعی به نیروهای مسلح بالغ بر دویست میلیون هزینه باید بدهم!؟ به چه علت .شغل در هر دو جا پرستار بوده
2_هنگام بازنشستگی تعهدی مبنی بر عدم ادعای دریافت سنوات ارفاقی اخذ گردیده
سوال:
1_با توجه به عدم توانایی پرداخت دویست میلیون آیا سابقه بیمه قبلی من بلااستفاده است و چرا باید این ظلم صورت گیرد؟
2_آیا می شود برای دریافت سنوات ارفاقی و یا سختی کار پرستاری اقدام نمود؟

پاسخ ها :

مطالبه سختی کار بعد از بازنشستگی مطالبه سنوات ارفاقی پس از بازنشستگی انتقال بیمه تامین اجتماعی به نیروهای مسلح انتقالی بیمه بیمه سختی کار سنوات ارفاقی