مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف زمین

با سلام خدمت اساتید محترم
زمینی که دارای فرم ج زمین شهری هست کسی که زمین رو از زمین شهری تحویل گرفته اقدام به ساخت نکرده بعد از چند سال توسط شخص دیگری تصرف شده چطوری میتونم زمین رو پس بگیرم؟ آیا راهی دارد و در برگ واگذاری ذکر شده تحویل گیرنده باید ظرف مدت 6 ماه اقدام به ساخت نماید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اثبات مالکیت و مدارک دال بر ان میتوانید دادخواست تحویل زمین دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت یا دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع خود را از طریق دادگاه پیگیری نمایید تا بررسی شود