مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان دریافت مستمری پدر توسط فرزند

با سلام وقت بخیر
پدر بنده بازنشسته کشوری بوده و تقریبا 12 سال پیش فوت کردند بعد از من و برادرم در آن زمان 8 و 9 سال داشتیم تا الان هم حقوق ماهیانه واریز می‌شود سوال من این بود که ما الان هر دو بالای 18 سال هستیم تا کی برای ما مستمری واریز خواهد شد یا اگر برای ما قطع شود کلا قطع می‌شود یا به حساب مادرمان واریز خواهد شد
ممنونم از حسن توجهتان.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دختر تا قبل ازدواج پسر تازمان تحصیل سهم مادر ریخته خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پسر نهایت تا 24 سال و دختر تا زمانی که مجرد و بیکار باشد تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دختر تا زمانی که ازدواج نکرده و شاغل نباشد و پسر نیز تا زمان تحصیل و سهم مادرم که لحاظ می‌گردد