مشاوره حقوقی رایگان - گول خوردن در کانال صیغه یابی

سلام من 8 میلیون پول ریختم حسابشو بعد دوباره ازم مبلغ جدید میخواستن.متوجه شدم کلاهبرداریه.ازشون فقط یه شماره حساب دارم میخواستم ببینم چطور باید شکایت کنم ازشون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ارزش پیگیری نداره چرا که اکثر این کانال های صیغه یابی در تلگرام فعالیت می‌کنند و تلگرام خم در ایران دارای سرور نیست و رد یابی سخت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
به استناد قاعده اکل من باطل دارا شدن بدون جهت صورت گرفته، دادخواست استرداد مبلغتان را از صاحب حساب مطرح نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید