مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

سلام. من 11 ساله ازواج کردم ولی شوهرم عصبی و دست بزن دارد ومنو خیلی اذیت میکنه بهش میگم جدا میشم میگه هر غلطی دوست داری بکن و کلا منو نمبینه خودمم 25 سال دارم میخواستم ببینم میشه ازش شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله برای هر موضوعی که امکان شکایت وجود دارد اما می‌بایست موضوع خود را با وکیل بررسی نمایید تا تمام جزئیات آن به شما ارائه گردد