مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث از ملک

با سلام و خسته نباشید برادر من اخیرا دعوایی تحت عنوان تقسیم ماترک تقدیم دادگاه نموده است باتوجه به اینکه یکی از موارد یک واحد آپارتمان می باشد که متعلق به اینجانب می باشد توضیح اینکه بنده واحد مذکور را با پول خودم خریداری نموده ام و چون در زمان خرید واحد قصد استفاده از تسهیلات بنیاد را داشتم لاجرم واحد را به نام پدرم خریداری کردم و تمام مبلغ مبایعه نامه را خودم پرداخت نمودم و تمام اقساط را نیز خودم پرداخت کرده ام و برای همه آن ها مدرک دارم و سایر وراث به غیر از یکی و فروشنده و املاکی نیز این موضوع را تایید می نمایند حالا متاسفانه بعد از فوت پدرم یکی از برادرانم ادعای ارث بر واحد مذکور رادارند درحالی که اززمان خرید نیز بنده در آن جا ساکن بوده ام. خواهشمندم در این مورد بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر شما دلایلی دال بر مالکیت قبل از فوت پدر داشته باشید در قالب ماترک قرار نمی‌گیرد