مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو ارثی بدون اجازه وراث

سلام ماشین کلا به نام مادرمرحومم هستش پدرم زن دوم گرفتن به خاطر زنش که نیتش بدهستش زنش هرکاری کرد که پدرم من و خواهرم رو از خونه بیرون کرد حالا میخواد ماشین رو بفروشه ما هم امضا نمیدهیم پول ماشین هم نمی‌خواهیم حالا بدون امضا ما میتونه کاری انجام بدهد؟

پاسخ ها :

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام با توجه به اینکه ماشین جز ماترک محسوب میشود فقط با امضا کل ورثه یا حکم دادگاه مبنی بر تقسیم ترکه به فروش میرسد که در صورت اجرای حکم دادگاه پول ان با توجه به میزان ارث شما از طریق دادگستری به حساب شما واریز میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می‌تواند ارث همسر خود را مطالبه نماید