مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجرای حکم مدنی

یک زمین خرید کردم یک چک یک ساله پرداخت نمودم به صورت حامل در قرارداد ثبت نمودم
تاریخ چک متوجه شدم سندی برای اثبات مالکیت وانتقال مالکیت خود در دست ندارد .
و پول چک را در یک سال به علت بدهکار شدن به اینجانب وتصرف وفروش اموال مشاع دیگر با اینجانب پاس نکردم و معامله او را انتقال دادم در عوض مبلغ این چک نشان خود بدون تعیین ثمن و عوض ثبت قرارداد نشد به او امثال دادم تا معامله او فحش نشود.
وتوافق شفاهی به تقابل تنظیم نشد .
بعد از ده سال نتوانست معامله را انتقال دهد اعتراض کردم وجود زمین هایم که فروخت خواستم چک را اجرا گذاشته بدون تکلیف بدهی و دیونات خود
به دلیل عدم حضور در دادگاه محکوم به پرداخت چک شدم با خیانت و اجرا به توقیف اموال و مزایده پرداخت .
آیا میشود جلو اجرای مدنی را گرفت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این را بدانید زمانی که یک قرارداد تنظیم می‌شود هر یک از طرفین اگر بخواهد بعداً از حق خود دفاع نماید میبایست تعهدات خود را انجام دهد اگر قصوری از طرف هر یک انجام شده باشد این حق برای طرف مقابل برای فسخ قرارداد وجود دارد