مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

در 2 پرونده توامان و متقابل در خصوص تصرف عدوانی و قلع و قمع بنا و مطالبه خسارات دادرسی ، دادگاه بدوی قرار عدم استماع صادر نمود ؛ سپس طرف مقابل از حیث جنبه کیفری تصرف عدوانی در دادگاه کیفری اقدام به طرح شکایت با موضوع تخریب عمدی دیوار ملک خود توسط بنده نمود که البته دیوار مذکور را ماموران شهرداری به جهت تخلف ساختمانی ایشان تخریب نمودند که دادگاه بدوی حکم به برائت اینجانب داد اما با تجدیدنظرخواهی خواهان، دادگاه تجدیدنظر بدون استعلام از شهرداری به دور از دادرسی عادلانه ، حکم دادگاه بدوی را نقض و اینجانب را به 6 ماه حبس تعزیری تعلیقی تا 2 سال محکوم نمود، لازم به ذکرست که خواهان پس از قطعیت این رای کیفری، فورا به آن رای حقوقی عدم استماع تجدیدنظرخواهی نمود و هم تجدیدنظرخواهی ایشان و هم رسیدگی مجدد در دادگاه نخستین حقوقی با استناد به همان رای کیفری انجام پذیرفت و دادگاه بدوی حقوقی در رسیدگی مجدد ، حکم صادره عدم استماع خود را نه از حیث تصرف عدوانی بلکه فقط نسبت به بخشی از حکم صادره ی خود (قلع و قمع بنا و اعاده وضعیت و خسارات دادرسی) با توجه به محکومیت بنده در مرجع کیفری و تبعیت از رای آن دادگاه (م 18 آدک) نقض نمود و اینجانب را با استناد به رای آن مرجع ، محکوم به جبران ضررزیان ناشی از جرم تخریب عمدی دیوار شامل احداث دیوار تخریب شده و خسارات دادرسی نمود که در مرحله *اجرای احکام مدنی* میباشد
حال با توجه به اینکه اسناد و مدارکی دال بر بی گناهی خود و نیز صورتجلسه ماموران شهرداری یافت گردیده ، ایا صرف اعاده دادرسی کیفری ، موجب صدور دستور توقف اجرای حکم مدنی بنده نیز میشود یا خیر ؟ اگر پاسخ خیر هست، بهترین روش جهت اعاده دادرسی و توقف اجرای حکم مدنی در این وضعیت چیست ؟
با سپاس بی کران

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر شما دلیل جدید داشته باشید
شما میتوانید دادخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید و در دادخواست ، درخواست توقف عملیات اجرایی را نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید اعاده دادرسی پذیرفته شود تا اجرای حکم متوقف شود با توضیحات شما شرایط اعاده دادرسی ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با مدارک جدید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید تا بتوانید عملیات اجرایی را متوقف نمایید