مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ارتشا

سلام بنده روبروی یک کلانتری مغازه سوپر مارکت دارم یکی از ماموران کلانتری افرادی رو پیش من میفرستاد ‌میگفتن فلان مامور گفته مبلغ فلان برایش کارت بکشید من هم به خاطر این که گیرهای الکی به من ندهند و از ترس مامور میکشیدم ‌بعد می آمد شماره کارتش رو میداد من هم واریز میکردم براش مامور رو اطلاعات ناجا گرفت و پرینت حساب در آوردن که شماره کارت من هست که برایش پول انتقال دادم و من رو اطلاعات ناجا گرفت برد دادسرای نظام و من هم گفتم که این پول ها رو ارباب رجوع ها تو دستگاه کارتخوان من میکشیدند و من هم میزدم به حسابش من رو بازداشت کردند و الان با سند آزاد شدم
آیا این کار من جرم محسوب میشود؟
آیا قاضی برای من حبس صادر میکند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
امکان بروز مشکل وجود دارد هرچند راه دفاع از حقوق شما نیز متصور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این کار شما جرم می‌باشد می‌بایست برای ادعای خود دلیل داشته باشید