مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا امانتی

سلام بند در 5 روز بعد از عقد مقدار46 گرم طلا برا سرمایه گذاری خریداری کردم.
و امانت دست همسرم بود. در سال 1402 از هم جدا شدیم چند بار قبل طلاق گفتم طلا امانت سرمایه گذاری بود پس بده با حضور شاهد قبول نکرد
الان شاهد میاد دادگاه قسم میخورد که طلا برای سرمایه گذاری خریدم.
درخواست کردیم پس نداده وخودم قسم تکمیلی میخورم که برا سرمایه گذاری بود و فاکتور به اسم خودم بود.

میشه کاری کرد بنا به قسم قران؟ ممنون پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام در دادخواست خود حداقل 2شاهد مرد یا یک شاهد مردبا سوگند تکمیلی میشه خودتون اثبات کنید برای امانت و سرمایه گذاری بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که در سوال دیگر شما مطرح شد امکان پیگیری برای شما وجود دارد می‌بایست دلایل و مستندات خود را ارائه دهید می‌توانید درخواست سوگند نیز داشته باشید