مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست توقف اجرای حکم

با سلام .من در پرونده ای داوری شدم و محکوم به پرداخت مبلغی شدم دادخواست ابطال رای داور دادم که در بدوی رد شده چندروز بعداز رای بدوی وکیل محکوم له ابلاغ اجراییه زده از دفتر شعبه دادگاه بدوی ،سوالم این هست باتوجه به اینکه رای قطعی برای من صادر نشده و هنوز به تجدید نظر نرفته آیا میتوانم دادخواست توقف اجراییه را بدهم و اعسار نزنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه دادگاه درخواست توقف عملیات اجرایی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست توقف عملیات اجرایی را داشته باشید درخواست اعسار نیز می‌توانید بدهید