مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان ازاله پرده بکارت

میخواستم بدونم اگر یک دختر حدود 6سال تا 7سال روابط جنسی با افراد مختلف داشته باشد شوهرش میتونه بفهمه چه کسی و در چه زمانی پرده بکارت دختر و پاره کرده و در این چند سال گذشته به جز شوهرش با چه کسی روابط جنسی داشته است؟ لطفاً جواب بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

تشخیص زمان ازاله پرده بکارت تشخیص شخص در ازاله پرده بکارت رابطه جنسی ازاله پره بکارت پرده بکارت