مشاوره حقوقی رایگان - مشکل جای پارک

سلام ما یه ساختمان سه طبقه که جنوبی هست و تو کوچه بن بست هست ساکنیم که تمام ساختمان در دست خودمان هست. و در داخل کوچه جای پارک نیست آیا امکان داره ما جای پنجره طبقه اول درب بزاریم و یکی از اتاق ها رو پارکینگ کنیم

پاسخ ها :

ساخت پارکینگ بدون مجوز در ساختمان پارکینگ بدون مجوز تخلفات ساختمانی پارکینگ در ساختمان پارکینگ