مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ورود کارشناس به ملک

سلام وقت بخیر
2 سال پیش ، کابینت ساز علی رغم کار ناقصی که به ما تحویل داد آخر کار با ناقص گذاشتن کار و گروکشی ،فاکتوری بیشتر از توافق(70 میلیون) ارائه کرد ولی پولش رو بر اساس توافق دادم(50 میلیون)
حالا شکایت کرده
پارسال قاضی قرار کارشناسی صادر کرد ولی مستاجر واحد خونه نبود که قرار هست کارشناسی اجرا بشه، دادگاه با توجه به عدم کفایت مستندات رای به ابطال شکایت خواهان داد.
پرونده رفت تجدید نظر، تجدید نظر محول کرد به بررسی دادگاه بدوی
بعد از یک سال ، دوباره قرار کارشناسی صادر شده، کارشناس دادگاه رفیق کابینت سازه
اگه امسال هم اجازه بازدید ندیم ، قانون یا قاضی چی حکم می‌کنه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.