مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه مطلقه

سلام وقت بخیر
خانمی هستم 24 ساله که تقریبا دو ساله از همسرم جدا شدم دارای معلولیت در دست با تاییدیه کمیسیون پزشکی هستم و سرپرست پسرم که شش سالشه هستم. پدرم هم بیکار هستند
پدر بزرگ مادریم چند سال پیش فوت شدند و بیمه به مادربزرگم تعلق گرفت و سه ساله مادربزرگم فوت شده است. میخواستم بدونم با شرایط من آیا بیمه پدربزرگم به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نوه در صورتی می تواند مستمری پدربزرگش را دریافت کند که تحت تکفل وی باشد .