مشاوره حقوقی رایگان - محجور بودن پدر بعلت آلزایمر و عدم توانایی اداره امور مالی خود

برای دریافت حکم محجوریت پدر بعلت الزایمر و عدم توانایی اداره امور مالی خود اول به دادگاه خانواده مراجعه کنیم یا به پزشک قانونی .
دوما اگر بحث عدم اعتماد بین فرزندان باشد به نظر شما انتخاب وکیل بهتر یا قیم برای حجر پدر

پاسخ ها :

مریم رمضانی

مریم رمضانی:

با سلام . باید از طریق دادگاه خانواده پروسه را اغاز نمایید.وکیل در اثبات حجر و در جریان پرونده موثراست و پس از اثبات حجر قیم معرفی خواهد شد .

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

به دایره سرپرستی امور محجورین دادسرا مراجعه نمایید.