مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله توسط فروشنده

ملکی را قولنامه کردم و یک میلیارد نقدا توسط من پرداخت شد. مابقی 300 میلیون چک 2 ماهه بود که بدلیل مشکلات مالی هنوز نتوانستم پاس کنم.
فروشنده طبق مفاد قولنامه تقاضای فسخ کرده و داوری هم فسخ توسط فروشنده را تایید کرده. من هم مشکلی بابت فسخ ندارم ‌

ولی فروشنده یک میلیارد را خرج کرده و نمیتواند به من بدهد.
همچنین طی اظهارنامه ای حق فسخ خودش را پابرجا دانسته و خواستار برگرداندن مدارک و کلیدهای ملک شده و گفته اجازه فروش ، اجاره یا دست بردن در ملک را نداری و برو برای یک میلیارد پولت از طریق قانونی اقدام کن.
چگونه میتوانم به یک میلیاردی که چند ماه است به ایشان دادم برسم ؟ ایشان ملک دیگری خریده و هیچ پولی ندارد.
و قصدش اذیت کردن بابت برگرداندن مبلغ نقدی و گرفتن خسارت است.
آیا در صورتی که اقدام قانونی کنم و او پول من را نداشته باشد که بدهد ، فرآیند طولانی میشود؟
من بخاطر مشکلات مالی ملک را برای فروش گذاشته ام که هم چک ایشان را پاس کنم و هم به پولم برسم. ولی ایشان قصد اذیت کردن و گرفتن خسارت دارد.
ضمنا ایشان ملک را بنام من منتقل کرده و تحویل من نموده است و فقط یک چک برگشتی از من دارد.

پاسخ ها :

فسخ معامله توسط فروشنده فسخ معامله ملک