مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز ، خودروی من توسط پلیس امنیت به دلیل نداشتن گواهینامه به پارکینگ منتقل شده است در ضمن سند ماشین به نام من نیست وقتی صاحب سند برای پیگیری به پلیس امنیت و همون اقایی که ماشینمو توقیف کرد مراجعه کرد ایشون گفتن ماشین شیش ماه توقیف میشه وقتی صاحاب سند مالک گفتند به چه دلیلی گفتن به شما باید جواب پس بدم؟ خلاصه بعد از چند روز پیگیری باز هم جواب قانع کننده ای ندادن فقط یه بار گفتن نداشتن گواهینامه اما شیش ماه برای نداشتن گواهینامه ممکن نیست اما قبول نمیکند و ماشین هم با پرونده پلیس امینت در پارکینگ است و شخص مورد نظر که ماشینو توقیف کرده نامه ترخیص خودرو رو نمیدهد الان من باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید؟ ممنون از خدماتتون

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام احتمالا در مورد خودرو شما جرمی اعلام شده و به همین دلیل توقیف شده. باید علتش رو از همان پلیس پیگیری کنید