مشاوره حقوقی رایگان - فوت جانباز 25 درصد

دیروز یکی از بستگان ما که جانباز 25 درصد شیمیایی و آزاده 807 روزه بعلت کرونا فوت شد ولیکن طبق نظر پزشک اگر ضعف در سیستم ایمنی حاصله از آثار شیمیایی نمی بود احتمال فوت ایشان بسیار کم بود، آیا امکان احتساب ایشان جزء شهدا امکان پذیر است؟ ازچه طریق و مرجعی و استناد به چه قوانینی؟
با تشکر

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

علت تامه فوت بيماري كرونا هست و بنظر خير ولي مكاتبه كنيد با امور جانبازان شايد نتيجه حاصل بشه