مشاوره حقوقی رایگان - دختر که مستمری پدرم دریافت میکنم

سلام
من بعد از فوت پدر و مادرم حقوق بازنشستگی پدرم دریافت کردم حالا یه سال که نامزدم و قرار عقد کنم یه سوال اینکه اگه من اطلاع ندارم عقد کردم و 6 ماه حقوق بگیرم جریمه ای شامل حال من میشه؟؟
و دوم اینکه شنیدم اگه بلافاصله اطلاع بدم دوماه حقوق دریافت میکنم؟؟

پاسخ ها :

اعلام نکردن ازدواج برای قطع مستمری دختر قطع مستمری بازماندگان قطع مستمری دختر مستمری دختر از پدر مستمری بازماندگان مستمری