مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مستندات پرونده قبلی در کلانتری

سال گذشته شوهرم من را از خانه بیرون کرد و من به کلانتری محل و پزشک قانونی رفتم و چند تا شکایت علیه ایشان در دفتر قضایی ثبت کردم اون موقع هنوز میخواستم زندگی کنم.ایشون پیام فحش و تهمت به من و پدرم فرستاد بعد یک ماه تو کلانتری اومد افسر نگهبان پرونده رو گذاشته بود جلوش خونده بود به قول خودش افسر و کلانتری رو با پیتزا خریده بود خلاصه من رو راضی کردند بیاد روان درمانی و عذرخواهی من برگردم و من هم شکایت ام رو پس گرفتم ایشان مشکل مصرف شیشه و الکل و …. داره حالا من تصمیم جدایی دارم دوباره میتونم اون پرونده رو روی شکایت جدیدم بذارم؟
دادگاه خانواده نرفته بودم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه گواهی از کلانتری یا دادسرا داشته باشی بلی