مشاوره حقوقی رایگان - مجازات خرید مال سرقتی

با عرض سلام و خسته نباشید من یک موتور گرفتم از بچه محل خودم و بعد تقریبا 6 ماه موتور رو جلو سوپر مارکت از من گرفتن و استعلام کردن و موتور سرقتی بوده و از تهران دزدیده شده و من رو بردن بازداشتگاه و دادگاهی کردن و من نام شخصی که موتور رو از او گرفتم دادم و الان به من گفتن که پرینت کارت به کارت رو بیار و من رفتم بانک و نتونستم پیدا کنم ولی فروشنده قبول دارد که به من موتور را فروخت و من شاهد هم دارم که موتور را از آن شخص خریداری کردم و به بنده از دادگاه تهران زنگ زدند و گفتند که متهم رو بیار برای ما تحویل بده ،ممنون میشم کمک کنید الان حبس و جریمه چقدر هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اورا معرفی کردید اگه فروشنده هم بیاد بگه من فروختم کافیه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان مجازات بسته به تشخیص قاضی است