مشاوره حقوقی رایگان - گردش حساب بانکی برای اعسار

با توجه به اینکه برای قبولی اعسار، پرینت کردش حساب بانکی یک سال گذشته لازمه، چنانچه مبلغ یک میلیارد تومانی فقط برای یک بار به حساب واریز و برداشت شده باشه، آیا تاثیری بر روی این موضوع داره یا نه؟

پاسخ ها :

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود بر شما
باید اثبات نمایید که هم اکنون آن وجه در اختیار شما نیست چرا که اعسار امری است حادث و به گذشته ارتباطی ندارد

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود بر شما
باید اثبات نمایید که هم اکنون آن وجه در اختیار شما نیست چرا که اعسار امری است حادث و به گذشته ارتباطی ندارد