مشاوره حقوقی رایگان - گردش مالی حساب بانکی برای اعسار

باسلام وکلای عزیز و ارجمند؛ بنده درتاریخ 1402/10/19 به موجب حکم قطعی تجدیدنظر محکوم به پرداخت 41میلیون نفقه معوقه شدم و درتاریخ 1402/11/18اجراییه برای من صادر وابلاغ شد که بنده درتاریخ 1402/12/17 تقاضای اعسار دادم و دادگاه استعلام یک ساله از حساب بانکی من انجام داد که طی این مدت 400هزارتومان درحساب بنده درتاریخ 1402/10/25بوده است که بنده آن را قبل از اجراییه برداشت کرده ام و در حال حاضر حساب 10هزارتومان موجودی دارد آیا با این توضیحات امکان رد اعسار بنده وجود دارد؟ ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام دادگاه با جمیع جوانب از جمله اظهارات شهود رای میدهد اما این شرایطی که کفتید مستعد قبول اعسار است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام دادگاه با جمیع جوانب از جمله اظهارات شهود رای میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر هیچ اموالی به اسم شما نباشد
اصولا اعسار شما پذیرفته خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان ثبت دادخواست اعسار استعلام شود ممکن دادخواست شما رد شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعسار شما پذیرفته خواهد شد لیکن میزان پیش‌قسط و اقساط بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

موجودی فی الحال شما در نظر گرفته می شود.اما امکان شکایت زوجه بابت فرار از دین هست.