مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی توسط خاله

باسلام من یک دختر 23 ساله هستم وقتی به دنیا امدم پدرومادرم فوت کردند و خاله ام که درآلمان بود من رو برد پیش خودش تا 5 سال پیشش بودم بعد برگشتم ایران الان از طریق بورسیه پزشکی میتونم برم آلمان ولی سوالم این هست آیا خاله من میتواند من رو به عنوان فرزند خونده خود قبول کند و با خودش ببرد المان و من برای همیشه اون جا زندگی کنم به عنوان فرزند خاله ام؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فرزند خواندگی در ایران شرایطی دارد که اگر لحاظ شود و از نظر مالی خانه‌تان امکان آن را داشته باشد می‌تواند درخواست دهد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در صورت فراهم بودن شرایط امکان پذیر است