مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

با سلام و خسته نباشید
من یک زن متأهل 30 ساله هستم که خاله ای دارم که نازا هستند و از شوهرشون جدا شدن، آیا ایشون میتونن منو وارد شناسنامه خودشون کنند؟ لازم به ذکر است که ایشون فرهنگی هستند وحدود 50 سال سن دارن و چون وارثی ندارند میخواهند با انجام اینکار من رو وارث همه دارایی هاشون بکنند. لطفأ راهنماییمون کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جای تعجب دارد ایشان میتوانند همه دارایی خودشان را برای بعد از مرگ به شما و اگدار کنند نیازی به وارد کردن در شناسنامه نیست

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر نیازی نیست. میتوانند کلیه اموال خود را صلح رسمی کنند و تا زمان فوت حق استفاده از آنها را برای خود نگه دارند