مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی شورای حل اختلاف

با سلام تصادفی در اول سال رخ داده بیمه به صورت کامل خسارت را پرداخت کرده حالا بعد از 8 ماه شکایت کرده برای افت قیمت‌ ماشین و آدرس نداده است و آگهی کرده و ابلاغیه نیامده در حال حاضر کارت ها مسدود شده و بدون حضور من شورای حل اختلاف رای غیابی صادر کرده و قطعی شده است.
در حال حاضر می توانم اعتراض بگذارم
راه حلی برای اعتراض دارید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود بر شما
می توانید با ادعای عدم اطلاع از اوقات رسیدگی و مفاد دادنامه ی صادره ،اعتراض خویش را تحت عنوان واخواهی ثبت نمایید(اعتراض به رای غیابی را واخواهی گویند)