مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت توهین

سلام.من در درمانگاه درحالی که حامله بودم و سرم به من وصل بود یک آقایی به من توهین کرد و حرف های زشت زد بدون این که چیزی بگم یا نسبتی باهاش داشته باشم و شوهرم بیرون درمانگاه اون آقا رو کتک زد. حالا اون آقا از شوهرم شکایت کرده و ماهم اعاده ی حیثیت کردیم و شاهدم داریم. بنظرتون دادگاه به نفع کدوممون تموم میشود؟ گفتن اون آقا مست بوده ولی هیچ علائم مستی نداشت.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مقاله ای در دادراه گذشته ایم تحت عنوان اعاده حیثیت یعنی چی میتونید به این مقاله مراجعه کنید و مطالعه کنید