مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعمال مدرک تحصیلی در کار

با سلام و عرض ادب و احترام اینجانب فرزند ایثار گر جنگ تحمیلی شاغل رسمی در آن سازمان محترم به استحضار می رساند در سال 1384 به خدمت آن سازمان در آمده ام و 13 سال به نحو احسن ،کارامد و پر بازده در قسمت اداری مرکز شماره 2 خدمت نموده ام و ریاست محترم آن مرکز طی نامه ای رسمی عملکرد مناسب ،تسلط به پورتال سازمانی و کارآمدی بنده را تایید و خواستار بازگشت به محل خدمت سیزده ساله ام پس از جابجایی اینجانب پیرو تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی و به کار گیری در پست نگهبانی که بدون توجه به کارآمدی و استفاده بهینه توسط مدیر کل وقت صورت گرفته بود گردید که متاسفانه به آن توجهی نشد و بنده با تلاش فراوان و مستمر با تحصیل در رشته مدیریت کسب و کار در تاریخ 30/11/1401 موفق به اخذ مدرک لیسانس گردیدم .که با ارائه آن به ریاست محترم مرکزرسما خواستار اعمال مدرک تحصیلی ماخوذ در حکم کارگزینی گردیدم که در کمال تعجب بر خلاف قوانین و مقررات از اعمال آن خودداری و استنکاف نمودند . و حکم کارگزینی موئید این ادعا میباشد باتوجه به گذشت 6 ماه از درخواست دستگاه مربوطه هیچ گونه اقدام به عمل نیاورده.آیا میتوانم در دیوان عدالت احقاق و شکایت کنم از دستگاه در خصوص اعمال مدرک تحصیلی و اصلاح حکم کارگزینی

پاسخ ها :

عدم اعمال مدرک تحصیلی در کار اعمال مدرک تحصیلی در حکم کارگزینی اعمال مدرک تحصیلی دیوان عدالت اداری مدرک تحصیلی