مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام ، بنده کارمند رسمی وزارت بهداشت ،علوم پزشکی کردستان هستم و سه سال سابقه کار دارم باتوجه به اینکه همسرم در یک شرکت در استان زنجان کارمیکند درخواست انتقالی مو از مبدا قبول نمیکنند من باید چطور پیگیری کنم؟؟

پاسخ ها :

انتقالی وزارت بهداشت به تبعیت از همسر انتقالی وزارت بهداشت عدم موافقت با انتقالی شغلی انتقالی شغلی