مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت در تصادف منجر به فوت

من با عابر پیاده درون بزرگراه تصادف کردم سهم تقصیر هر نفر 5050 شد با توجه به اینکه بیمه ماشین کل دیه رو پرداخت میکنه برای رضایت رفتم اما آن ها رضایت نمیدهند.ایا رضایت با توجه به این که دیه رو میگیرند باز هم اجباری است؟
میخواستم بدونم رضایت آنها در جنبه عمومی چه تاثیری دارد.به من یک سال حبس دادند آیا در دادگاه تجدید نظر امکان دارد به بدل از حبس یا تعلیق تغییر کند. با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله رضایت آنها موجب تخفیف در مجازات میباشد