مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت برای قرض دادن پول

من تصمیم دارم پولی را که سال ها پس انداز کردم در اختیار یکی از آشنایان قرار بدهم تا با آن کار کرده و مبلغی بین 20 تا 30 درصد(دقیق مشخص نکرده) به عنوان سود ماهیانه به من بدهد البته من خودم هم قرار است برایش کار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید چه تضمینی باید از ایشان طلب کنم که خدای ناکرده دچار مشکل نشوم؟ با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادی بین خود تنظیم کنید و بابت ضمانت سرمایه چک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد تخصصی تنظیم نمایید و تمام شرایط را در قرارداد ذکر نمایید و ضمانت اجرا تعیین نمایید و