مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت بانکی سرقتی

با سلام در اردیبهشت ماه امسال وسایلم در داخل خودرو به سرقت رفت و کارت های بانکی خودم و همسرم هم همراه وسایل به سرقت رفت چون کارت هارو تازه گرفته بودیم تغییر رمز انجام نداده بودیم و رمزشون در کنارشون بود ،بنده سرقت را به کلانتری محل گزارش دادم و صورتجلسه شد صبح روز بعد به بانک مراجعه کردیم برای دریافت کارت جدید که متوجه شدیم از کارتهایمان سوء استفاده شده و حساب دیگران را هک و به کارت ما واریز و بعد خرج کردن و رفتیم شکایت کردیم و فیلم مربوط به سرقت را تحویل مراجع قضایی دادیم و چند روز بعد فیلم شخصی که با کارت ما از طلا فروشی خرید کرده بود توسط پلیس فتا به دست آوردیم و آن را هم تحویل مراجع قضایی دادیم الان 9 ماه هست که حسابهایمان مسدود شده به دادگاه احضار شدیم و دفاعیات خود را همراه با مدارک تحویل دادیم و 2 کارمند هم ضمانتمان را انجام دادند ولی الان برایم کیفرخواست آمده و من را متهم کردن و قید شده که دفاعیات بنده کافی و قابل قبول نیست ،الان دیگر نمیدانم چه کاری باید انجام میدادم که نداده ام ،زندگیمان پر از استرس شده و از شما دوستان عزیز درخواست راهنمایی و کمک دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع