مشاوره حقوقی رایگان - مراحل طلاق توافقی

سلام خسته نباشید من میخوام طلاق توافقی بگیرم میخواستم بدونم جدا جدا باید اقدام کنیم یا با هم؟ برای طلاق باید کجا بریم؟ اول کدوم اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای طلاق توافقی هر کدام از شما چه تقاضا بدهد کافیست لذا توافقات مهم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمن‌د،
به مطالب ذیل توجه فرمایید

طلاق توافقی همانطور که از نام آن پیداست یکی از روشهای طلاق بوده که در آن زن و مرد با قبول و توافق شروط خاصی از یکدیکر جدا میشوند در این نوع از طلاق زن و شوهر می‌بایستی در مورد کلیه مسائل مربوط به مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و زمان و نحوه ملاقات، جهیزیه و اجرت‌المثل و … توافق کنند. دادگاه با در نظر گرفتن این توافق گواهی عدم امکان سازش که یکی از مهم‌ترین مدارک برای طلاق توافقی است صادر میکند.

بعد از گرفتن گواهی عدم سازش، زوجین باید ظرف مدت سه ماه این گواهی را به یکی از دفترخانه های طلاق ارایه نمایند در غیر اینصورت این گواهی از درجه اعتبار ساقط شده و برای انجام آن میبایست دوباره دادخواست دهند.

در این نوع طلاق نیاز به تعیین داور نیست، اما زوجین باید به مشاوره بروند.

زوجین می‌توانند جهت تسریع روند حق تجدیدنظرخواهی را به اتفاق ساقط کنند.

و بهتر است با یک وکیل مشورت گردد